maandag 19 oktober 2009

Full House in 't Kasteel !

Het blijven drukke dagen in 't Wijkcentrum 't Kasteel ! Straks is er nog de Halloween-avond, en de 11.11.11-rondgang én maaltijd, en met al die drukte zouden we haast vergeten een update te geven van de voorbije activiteiten !

De info-avond over 'de emotionele gevolgen van een echtscheiding voor kinderen', was écht de moeite. In een 2 uur durende sessie, wist Mieke Verheyen de aanwezigen (voornamelijk mensen uit het onderwijs, onthaalouders, maar uiteraard ook enkele bezorgde ouders) te boeien : soms vertederend, vaak keihard ... maar vooral héél erg interessant.


Alle remmen dan weer los op de gezelschapsspellenavond : een gezellige avond, met of zonder kids, in een - wat heet - een gezellig kader ! We zijn er zeker van dat we velen van de aanwezigen gaan terugzien .... en daarover gaat het hem nu juist in ons Wijkcentrum hee ... gezellig samenzijn !

Nog vlug even vermelden dat je je intussen al kunt inschrijven voor de 11.11.11-maaltijd op 14/11 as. Dit kan door even contact op te nemen met Marc en Sara (Zandvoordedorpstraat 77 - tel. 059/ 25.10.56).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten