dinsdag 6 oktober 2009

Kaffee Komiek was de max !

De eerste editie van Kaffee Komiek, vorige zaterdag, was op z'n zachtst uitgedrukt een groot succes.

Bijna alle plaatsen waren bezet voor deze avond, met 2 talentvolle stand-upcomedians : Bram vanden Broecke en Xander De Rycke.

'Opwarmer' van dienst was Bram vanden Broecke. Met z'n ruime ervaring in oa live-presentaties (oa voor JIM-TV), slaagde hij er in geen tijd in om de toon te zetten voor de hele avond.

Na de pauze was het tijd voor het grote geweld : de verwachtingen werden moeiteloos ingelost, en zelfs ruim overtroffen ! 21 jaar, en al winnaar van verschillende comedy-prijzen, verkozen tot 'het beste debuut van 2009', ... en té-récht hoor !
Zoals we eerdere artikels al hadden gezegd, had hij ons Kasteeltje uitgekozen voor z'n generale repetitie. En of hij klaar is voor de grote zalen !

Het werd een mengeling van goeie anekdotes, leuke bedenkingen bij alledaagse onderwerpen en fantastische interactie met het publiek. De zaal lag plat van het lachen (en sommigen namen dit wel heel letterlijk op, 'k zal het maar zelf zeggen!).
En hij had gelijk, hoor, hij had het al op voorhand gezegd : 'Op het einde van de show, weet elke man wat 'foefboksen' is !'

Voor wie deze heren nog niet bezig zag : écht eens doen ! Ze zijn hilarisch ! Allebei !

En wat Kaffee Komiek betreft ... ? Op naar de volgende editie ? We denken het wel ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten