zondag 14 februari 2010

Vertellingsjes aan d'n hèèrd met POL GOOSSEN .... een grandioos succes !

Vrijdagavond kregen we een Vlaams topacteur, met name Pol Goossen over de vloer. Voor deze gelegenheid was ons Kasteel uiteraard volledig uitverkocht.

Bijgestaan door violiste van dienst, Liliane, bracht Pol enkele anekdotes uit z'n boek 'Ongepolijst'. Een boek over z'n hond 'Wap', maar ook en vooral over het leven, ... het gewone leven van iedereen.

Uiterst pakkend was 'Jan', een vertelling over een motorisch gehandicapte fan van 'den Frank Bomans' die na een optreden op een fantastische manier bewees dat gehandicapten vooral échte mensen zijn : een feit waar we misschien iets te weinig bij stilstaan. Maar ook met een ander waargebeurd verhaal over een terminaal kankerpatiëntje die Pol ging bezoeken op uitnodiging van 'Make A Wish-Foundation, kreeg hij het publiek moeiteloos stil... doodstil.
Hij had ons een avond met 'een lach en een traan' beloofd, en wees gerust : dat wérd het ook. Met z'n verhaal over 'Cindy Jackson' werd er dan weer heel erg veel gelachen met onze 'Botox-facelift-borstvergroting-maatschappij', waarin we nu leven.

Intussen keek special guest 'Wap' mee, en zag dat het goed was !
Nadien kreeg iedereen de mogelijkheid om het boek aan te kopen, én te laten signeren door deze auteur-acteur zelf !

Kortweg : opnieuw een zàlige avond in 't Wijkcentrum, die bleef duren tot in de (hele) late uurtjes ! Deze avond gaan we ons nog lang herinneren !

Wie trouwens nog interesse heeft om het boek aan te kopen, stuurt gewoon een mailtje naar info@polgoossen.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten