maandag 22 februari 2010

wat geweest is ...

Momenteel is het zo druk dat er nauwelijks tijd over blijft om elke activiteit te bespreken, maar we houden ons er toch aan om jullie die ook mee te geven !


Op 13 februari werd het startschot gegeven in de Oostendse wijken, waaronder uiteraard dan ook Zandvoorde, van Oostende Cultuurstad 2010. Voor de gelegenheid trokken we 'met billekarre', en ondersteund door de Movin' Easy Dixieband, een groot deel van Zandvoorde rond om het programmaboekje van dit evenement uit te delen. Er werd aan elke deur aangebeld, en wie opendeed, kreeg een bruisbal cadeau (Oostende bruist ... vandaar). In hetzelfde kader van Oostende 2010 kijken we alvast uit naar de Cultuurmarkt op 2 mei, waar alle verenigingen uit Zandvoorde en omstreken worden verzameld rond het Wijkcentrum ! Verenigingen die trouwens nog wensen deel te nemen : altijd welkom !

Het voorbije weekend hielden we op vrijdag onze maandelijkse gezelschapsspellenavond, en we merken dat we toch al een vaste kern hebben, die we telkens weer mogen verwelkomen ! Bedankt daarvoor ! Er is echter zeker nog plaats om die kern uit te breiden ! Volgende gezelschapsspellenavond is voorzien op 19 maart as !

Op zaterdag hielden we voor het eerst een kaas- en wijnavond. We gaan een kat een kat noemen,... er was weinig volk, maar daarvoor was het zeker niet minder gezellig ! Lekkere kazen, begeleid met een lekker wijntje (wit en/of rood).

Tot slot maakten enkelen gebruik van de mogelijkheid om via ons aan sterk verminderde prijs naar het optreden te gaan van de Nieuwe Snaar in het Casino te Oostende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten