woensdag 1 september 2010

Dit weekend gaan we terug van start !

Na een deugddoende zomervakantie wordt het zo stilletjes aan de tijd om alle normale activiteiten weer op gang te brengen, en daar hoort het wijkcentrum uiteraard ook bij !

Dit weekend gaan we alvast van start, en wel direct met 2 activiteiten :
Vrijdagavond is het terug tijd voor de gezelschapsspellenavond, die voortaan telkens de 1ste vrijdag van de maand zal plaatsvinden (met uitzondering van de maand oktober !). Al wie zin heeft in een leuk spel, is van harte welkom in onze bar. Je betaalt geen entree, je betaalt geen lidgeld of inleg, en de dranken zijn te verkrijgen aan meer dan democratische prijzen. Heb je uiteraard gewoon maar zin in een leuke babbel, dan ben je al even welkom ! Meer info bij Henk Deprez, Zonnebloemlaan 7 te Zandvoorde, of via wijkcentrumkasteel@gmail.com.

Zaterdagmiddag vertrekken we om 14u voor de Sportpoƫzieroute : een route doorheen de Schorre. Hiervan kon je in de maand augustus reeds een uitgebreid artikel terug vinden op deze blog. Dit kun je terugvinden in het blogarchief.
Vooraf inschrijven is verplicht ! Alle info hiervoor krijg je bij Rita Verheyen, Eekhoornstraat 20 te Zandvoorde (059/267631)

ps : vanaf 1 september zijn ook de kaarten voor Kaffee Komiek met oa Henk Ryckaert beschikbaar ! Wees er snel bij !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten