zaterdag 23 oktober 2010

Zandvoorde Kermis ... een kort verslag


't Was druk in 't Kasteel de laatste tijd ... héél druk, en voorlopig is het zeker nog niet gedaan !
Toch vinden we nog een klein gaatje om een overzichtje te geven van ons Kermisweekend !

De tweede editie van onze comedy-avond 'Kaffee Komiek' was op z'n zachts uitgedrukt een succes. Opener van dienst, Koen Dewulf, was voor het publiek de grote onbekende. In een mum van tijd, had hij het publiek echter volledig op z'n hand, en bewees gedurende ongeveer 3 kwartier dat we nog zeker meer van hem zullen (lees willen !) horen.
Henk Ryckaert heeft in tegenstelling tot Koen, al veel meer op z'n palmares staan. Deze uiterst sympathieke komiek bracht ons een try-out van z'n nieuwste show 'Het experiment' dat heel binnenkort in Kortrijk in première gaat. Het werd schaterlachen tot en met 't laatste moment ; een meer dan geslaagd 'experiment' !
Er werd alvast tot in de late uurtjes nagepraat over deze prachtige editie !

Op zaterdag hield onze eigen wijnclub Au Chateau dan de tweede editie van de Wijn- en lekkernijenbeurs. Het uitzonderlijk mooie weer zorgde misschien wel voor iéts minder bezoekers dan vorig jaar, maar het niveau van de beurs was nog hoger dan vorig jaar : nog betere wijnen, nog lekkerder hapjes, ... Je vond er wijnen van over de hele wereld, porto's, champagnes, likeuren, kazen, advocaat, en ja ... zelfs water ! Het feit dat je dat allemaal gratis kon degusteren, nam men er graag bij !
En wees maar gerust : de wijnen en hapjes werden weer gesmaakt hoor !

Op naar volgend jaar !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten