donderdag 6 januari 2011

Intiem met Stash - gewijzigde datum !!!!

STASH, de rockgroep rond Gunther Verspecht, brak in 2005 de records van de UltraTop dankzij de gigantische hit ‘Sadness’. De single was de langst genoteerde plaat ooit in zowel de top 10 als in de gehele UltraTop 75. Ook andere nummers van het album ‘Rock’n’Roll Show’ haalden veel airplay en Stash won een kast vol Zamu-, TMF- en andere Awards. Sterke concerten tijdens onder andere Rock Werchter, Dranouter, Dour, Marktrock, … volgden en in no time werd Stash één van de meest succesvolle Belgische groepen ooit !

Voor het in 2007 verschenen ingetogen album ‘Blue Lanes’ werd er ondermeer samengewerkt met Jon Kelly (zie ook Kate Bush). De singles ‘All That’s Left’, ‘Fading Out’ en ‘Adrenaline’ waren wederom dikke radiohits.

In oktober 2009 komt ‘All That Fire’, het langverwachte derde album van Stash eindelijk uit. Voorloper wordt de single ‘Don’t be Fooled’, die meteen duidelijk maakt dat de heren weer wat meer van jetje willen geven.

In het kader van 35 jaar Wijkcentrum 't Kasteel komt Stash een 'intiem duo-concert' geven in ons Kasteel, op zaterdag 16 april 2011, vanaf 20 u !

Kaarten kosten € 12,00.
Houders van een steunkaart 2011 betalen slechts € 10,00 !
Kaarten zijn te bestellen bij Henk Deprez, Zonnebloemlaan 7 te Zandvoorde - 0497/550194 of via wijkcentrumkasteel@gmail.com

Wil je deze artiest van wel heel dichtbij zien, moet je je reppen ... want kaarten zijn heel beperkt !
Het heet niet voor niets 'intiem met Stash' hee ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten