zaterdag 5 maart 2011

Schrijf je nog vlug in voor 't Wintert in 't Folk !


Op 12 maart gaan we weer op pad. Trek je wollen trui aan en kom mee genieten van al dat lekkers voor tong, oog en oor !

Inderdaad ! Heel ver gaan we deze keer niet, maar het wordt wel des te gezelliger. We vertrekken richting Dranouter, de bakermat van de folkmuziek, de kleinkunst en de po√ęzie ! Maar wist je dat ze in die streek ook tal van lekkernijen maken ?

’t Wintert in ’t Folk is een culinaire verteltocht met muzikale proeverijen.
Op verschillende plaatsen in en om ’t Folk vertelt een olijke gids je verhalen die telkens eindigen bij iets lekkers om te eten of te drinken. Op het menu staan uitsluitend regionale specialiteiten uit de westhoek en Frans- Vlaanderen.
Je krijgt een erotisch verhaal, een lyrische ode aan de wijn, een geschift sprookje
en een vurig pleidooi voor de edele patat.
Onderweg kom je nog langs een mini - concert van nieuwe muzikale ontdekkingen of verrassende combinaties.

Praktische gegevens :
Vertrek met luxeautocar om 16u aan het Egelplein – Aankomst aan het Egelplein omstreeks 23u.
We keren omstreeks 22 u terug richting Zandvoorde ; ons cultuurniveau terug op peil, en ons buikje rond gegeten en gedronken !

Deelname voor dit festijn bedraagt € 50 – steunkaarthouders betalen € 45. In de prijs zit begrepen : busreis, fooi buschauffeur, volledige maaltijd (bestaande uit aperitief, hapje, voorgerecht, hoofgerecht, tussendoortje en dessert), alle voorstellingen.

Inschrijven kan (tot 9 maart) bij Marc en Sara Vanhooren, Zandvoordedorpstraat 77, Patti Bauwens, Hazenlaan 5, en Henk Deprez, Zonnebloemlaan 7 met betaling van de deelnameprijs, maar haast je, want de plaatsen zijn beperkt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten