zaterdag 25 juni 2011

Even een tussendoortje ... GITOVU


Het is niet de gewoonte dat we iets op de blog zetten dat niet met ons Kasteel te maken heeft, maar voor dit initiatief van enkele 'jonge gasten', (en om te bekomen van een fantastische Mojito-avond, maken we graag een uitzondering !

Gitovu vloeit voort uit een passie voor de wielersport. Althans voor sommigen... Voor velen kan Gitovu een eerste stap zijn naar de wielersport.
Jaarlijks houden wij een pronostiek voor de 3 grote wielerrondes: Giro d'Italia, La Vuelta d' España en Le Tour de France. Maar ook de voorjaarsklassiekers laten we niet aan onze neus voorbijgaan.
Om deel te nemen aan deze pronostieken kan u terecht op onze vernieuwde website www.gitovu.be

Deelname is gratis en af en toe vallen er ook wat prijzen weg te kapen!

Na een geslaagde voorjaars- en Giropronostiek gaat op 2 juli 2011 de Tour de France van start. Met GITOVU kunt u nu ook deze wedstrijd pronostieken. Voor de eindwinnaars zijn SPORTLINE-prijzen voorzien, verdere info hierover volgt op onze prijzenpagina.

In het kort: Stel een ploeg samen van 12 renners en geef die ploeg ook een originele naam. Die renners mogen samen niet meer dan 7500 punten bedragen. Duid binnen die groep van twaalf renners ook twee kopmannen aan. Punten voor die kopmannen tellen dan dubbel. Voor een opgave krijg je -45 punten. Opgave van een kopman is dus -90. Er zijn niet meer dan twee renners van eenzelfde team toegelaten in je pronostiekploeg. Opgelet: deze keer worden ook punten uitgedeeld voor de ploegentijdrit.

De ploegen moeten binnen zijn vóór vrijdag 1 juli 2011, 23u59.

Voor alle info en reglementen kan u terecht op onze vernieuwde website: www.gitovu.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten