zondag 25 september 2011

Ik noem Roger


Alle aanwezigen van zaterdag ll. op de avond met Stijn Meuris, weten nu de planeten Mars, Jupiter, Saturnus, en zelfs Overpelt liggen ! Het was een heerlijke avond, de afwezigen hadden voor de verandering weer eens ongelijk ! Maar het is nog niet gedaan !
Nu vrijdag is er alweer een verrassend activiteit in ons Kasteel.

Theater ... écht theater, dit keer. Theater, geschreven door Louis Van Dievel. Theater met een knipoog, maar ook met een duidelijke boodschap : blijf met je fikken van kinderen af !
'Ik noem Roger'vertelt het verhaal over een westvlaamse kardinaal, die zich vergreep aan z'n jonger neefje, en z'n daden op z'n minst wil minimaliseren, zeg maar banaliseren, en z'n verdedigingsrede op te nemen om op 'U-tube' te zetten.

Het stuk klaagt niet de kerk, maar wel de arrogantie van elke pedofiel aan, zonder dat het stuk zwaar en droevig overkomt. Een absolute aanrader, al was het maar om te tonen dat pedofilie niet kan ! Niet in de kerk, niet in Zandvoorde, nérgens !

Te zien vrijdag as 30 september in ons Kasteel. Kaarten zijn te verkrijgen bij Marc en Sara (Zandvoordedorpstraat 77, zandvoorde), bij Henk Deprez, (Zonnebloemlaan 7), via wijkcentrumkasteel@gmail.com, of via 0497/550194.
Steunkaarthouders betalen € 6,00/pers, anderen € 8,00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten