vrijdag 4 november 2011

Schrijf je vlug in voor onze 11.11.11-maaltijd !


Miljoenen armen in het Zuiden zijn de allereerste slachtoffers van de klimaatopwarming. Nochtans is het niet hun levensstijl die het klimaat aan het wankelen brengt.
Elke kilogram CO2 die wij uitstoten, legt een hypotheek op hun toekomst. Zo is de klimaatopwarming dubbel onrechtvaardig voor het arme Zuiden. En we kunnen de Millenniumdoelstellingen wel vergeten als er niet dringend rechtvaardige en duurzame oplossingen komen voor het klimaatprobleem.
Dit is voor 11.11.11 het vertrekpunt om in 2011 en 2012 een tweejarige klimaatcampagne op te zetten waarin het Zuiden centraal staat.

Als wijkcentrum willen we zeker mee ons steentje bijdragen. Naast de 11.11.11-rondgang, houden we ook onze jaarlijkse 11.11.11-maaltijd. Die gaat door op zaterdag 12 november om 19u30.

Voor de luttele bijdrage van slechts € 20,00 krijg je
- een aperitief
- een ter plaatse klaargemaakt 3-gangenmenu door onze meester-kok Jan Wydooghe (wàt het wordt, weten wij al en het wordt weer o-ver-heer-lijk, alleen verklappen we het nog niet !)
- een gezellige sfeer in een ‘diner-by-candlelight’-sfeertje

Uiteraard is vooraf inschrijven verplicht.
Dit kan bij Marc en Sara Vanhooren, Zandvoordedorpstraat 77 (inschrijvingen slechts geldig na betaling van bijdrage bij inschrijving, of via het rekeningnummer 853-8618175-48)

In naam van het Zuiden … van harte bedankt !


Voor wie niet komt eten, maar wel een bijdrage wilt geven, kan dit ook vrijdagmorgen 11 november doen, wanneer de kinderen van de Vrije Basisschool Zano langskomen tijdens de jaarlijkse 11.11.11-rondgang ! Ook deze enthousiaste leerlingen bedanken wij alvast van harte voor hun medewerking !

de jonge enthousiastelingen van vorig jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten