zaterdag 10 november 2012

Nigel Williams ... laatste kaarten !

Het hoeft wellicht niet meer gezegd, maar voor diegenen die de laatste maanden uit Zandvoorde verdwenen waren, misschien nog vlug even herinneren dat het volgende week vrijdag, de 16de november dus, opnieuw tijd is voor Kaffee Komiek !

Dit jaar hebben we niemand minder dan Nigel Williams te gast ! Deze Antwerpenaar met Engelse roots, staat bekend voor z'n scherpe, kritische kijk op de maatschappij, en voor het feit dat hij geen enkele taboe uit de weg gaat.

Hij wordt bijgestaan door Guy Follie : Guy Folie zette zijn eerste comedy-stap in 2008. In 2009-2010 mocht hij deel uitmaken van het Antwerpse Get Up, Stand Up!-project. Nu gaat hij verder, met een mond die scherp in mootjes hakt, alles wat hem voor de voeten komt. Uit een bron vol psychiatrie en alledaagse frustraties put hij z'n emmer vol.


Het wordt met andere woorden opnieuw een avondje billekletsen, traantjes wegpinken(van 't lachen), en buikpijn .... ook van 't lachen !

Er zijn nog slechts een paar kaarten over, dus wil je er nog bij zijn, is snel zijn de boodschap !!

Kaarten kosten € 10,00 (steunkaarthouders krijgen € 2,00 korting), en zijn te verkrijgen via 0473/974231, bij Marc en Sara Vanhooren (Zandvoordedorpsstraat 11), of via wijkcentrumkasteel@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten