donderdag 3 januari 2013

Is whisky niets voor jou ?

Beste vrienden,

een jaar is al weer voorbij, en het is weer volop tijd om aan die nieuwe goede voornemens te werken. Een voorbeeld van goede voornemens kan zijn om dit jaar énkel maar kwalitatieve producten te leren kennen, bijvoorbeeld whisky !

We zijn ervan overtuigd dat we ook vorig jaar weer kwalitatieve degustaties hebben kunnen aanbieden, en ook voor 2013 zijn we dat van plan !

Voor wie het systeem nog niet kent : we schenken per degustatieavond een zestal whisky's, en dit wordt afgewisseld door een lekker hapje. Per degustatie wordt een bijdrage (aan kostprijs gevraagd), maar deze proberen wij, zoals gewoonlijk, zo democratisch mogelijk te houden (richtprijs is ongeveer € 15/degustatie). Uiteraard krijgt men een hele uitleg over de whisky's en hun distilleerderijen er bovenop.

De degustaties zijn voor 2013 gepland op
15 februari
17 mei
14 juni
20 september
29 november.


Enkel effectieve leden van de whiskyclub krijgen de uitnodigingen voor de degustaties in de bus.

Wil je ook in 2013 uitgenodigd worden op deze degustaties, neem dan ASAP contact op met Henk deprez, Zonnebloemlaan 7 te Oostende, of via wijkcentrumkasteel@gmail.com, of via 0473/974231.

Verder rest ons enkel nog iedereen een fantastisch 2013 te wensen : een jaar van goeie gezondheid, veel liefde en vriendschap, en uiteraard veel whisky's !Vele groetjes, en graag tot volgend jaar !

Maur, Stefaan, Roel en Henk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten