vrijdag 13 september 2013

Afgelopen monumentendag, rumtown en de toekomstige borstenwandeling

Vorige week hebben we ons nieuw werkjaar stevig ingezet: De foto's van Rumtown en open monumentendag (meer dan 150 bezoekers! Bedankt iedereen!) kan je terugvinden op onze facebook pagina onder "foto's". Voor wie geen facebook heeft: geen paniek, je hebt geen account nodig en hoeft niet in te loggen om ze te bekijken.

Maar we staan niet te lang stil bij de voorbije activiteiten en kijken graag Vooruit naar onze borstenwandeling te Gent!

Op vragen zoals "Waarom gebruiken raamprostituees rood licht om klanten te lokken?" gaan we de antwoorden gaan zoeken in Gent op 29 september. Voor de verhalen zoeken we inspiratie in de talloze beelden en afbeeldingen van vrouwen in de stad. We zoeken naar schoonheidsidealen vroeger en nu, naar leuke verhalen en naar historisch verantwoorde schoonheidstips.
De Vooruit wordt 100 jaar! De ideale gelegenheid om dit prachtige gebouw te bezoeken. Na de "beeldige borsten"wandeling gaan we immers genieten in het Restaurant Vooruit van het triomfbier en lekker eten.

Praktisch:
Vertrek: afspraak om 8u30 aan het station van Oostende of om 9u45 op het Sint Baafsplein te Gent.
De gidsbeurt in de Vooruit eindigt rond 15u30
Kostprijs voor de steunkaarthouders: € 35 en de nietsteunkaarthouders: € 40
Inbegrepen: Borstenwandeling, maaltijd + 2 drankjes (bier of wijn + koffie of thee), bezoek Vooruit. Niet inbegrepen: vervoer

Inschrijven kan bij Els Manhaeve of bij Marc Vanhooren (in het Crelan-kantoor te Zandvoorde, 059/251056) of op het gekende adres wijkcentrumkasteel@gmail.com
Inschrijving is pas geldig na betaling op het rekeningnummer BE11 8538 6181 7548 met vermelding naam en aantal deelnemers. Tot dan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten