maandag 21 oktober 2013

Vrijdag en zondag as. weer van alles te doen !

Sinners & Saints is een "blues" band die bestaat uit 4 muzikanten afkomstig uit diverse muzikale richtingen. De band wil niet het typische bluesrepertoire brengen, maar wel bluesnummers met een jazzy, funky, swampy,..invloed of nummers die enige verwantschap met de blues vertonen.
Drummer van dienst is Joel Loose, reeds jarenlang vaste waarde op diverse bluespodia. Op bas hebben we Freddy Desplentere. Vele jaren geleden was Freddy al gitarist bij Jardon Lane. Daarna rockte Freddy met tal van bands. Sedert enige tijd is Freddy ook bassist, dat doet hij dan ook met volle overgave bij Sinners & Saints. Frontman van de band is Lander Hoste. Zingen is niet het enige wat Lander doet - tot ons groot genoegen – neemt hij ook de sax en mondharmonica voor zijn rekening. Ook muzikaal heeft Stones-fanaat Lander een zeer brede interesse. Zo is hij vast lid van de Melody Makers, is hij bezielde frontman van rockband The Cave, duikt hij op in een clip van Ingo Roberts, en dan vergeten we ongetwijfeld nog tal van andere projecten.
Gitarist is Erwin Vermeiren, reeds lang actief in een eindeloze reeks bands en projecten van allerlei muzikale richtingen, van The Cover Story, tot C-life, tot Edje Ska en De Laaglanders, the Jazzytunes.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 25 oktober ! Deuren open om 19u30 – Optreden zelf start omstreeks 20u30. Tickets aan de deur € 10,00 – steunkaarthouders betalen slechts € 8,00.

We hebben dan een dag om te bekomen, want op zondag gaat uiteraard iedereen eens een kijkje gaan nemen hoe bier kan worden gebrouwen, bij wijze van spreken, in je living ! De Bierclub De 8ste Zonde brouwt immers zélf hun biertje in het Kasteel, en daar kun jij ook bij zijn ! De hele dag door kun je gaan kijken hoe dit precies gebeurt, en uiteraard krijg je hierbij een deskundige uitleg. Men kan er zelfs al een flesje bestellen van het tripple, amber en donker brouwsel !!
Toegang volkomen gratis !!! Doorlopend open van 9 to 18u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten