zaterdag 30 januari 2016

Ante De Boeck en Rony Verbiest op 12 maart in Kasteel

Een gloednieuwe voorstelling van Antje De Boeck & Rony Verbiest. Een soundtrack over liefde, leven, afscheid en hoop. Hoe wij allen, van overal en nergens, omgaan met onze kleine en grote oorlogen. Kwetsbaar en sterk, in stilte, samen alleen. Antje & Rony weven met verhaal en muziekfragmenten een beklijvende voorstelling vanuit het hart, een reis door de ziel van de mens.

Woord , zang en poëzie van en door Antje De Boeck met naast eigen werk o.a. " Colometa " van Mercé Rodoreda. Muziek van Rony Verbiest : accordeon - bandoneon -klarinet.

Antje De Boeck is een gevierde actrice ; ze speelde ondermeer hoofdrollen in de films Daens, Manneken Pis, in de TV-series Stille Waters, Terug naar Oosterdonk, en Kulderzipken, en uiteraard in héél veel theaterproducties. Rony Verbiest is vooral bekend als jazz-muzikant en zijn samenwerking met o.a. Jef Neve, Johan Verminnen, Jo Lemaire.

Kaarten voor dit stukje klasse theater kunnen enkel aangevraagd worden via wijkcentrumkasteel@gmail.com, of klik hiernaast op deze blog.

Steunkaarthouders betalen €10 en kunnen inschrijven vanaf 1 februari (indien meerdere kaarten worden besteld, dient iedereen gedekt te zijn door een steunkaart !).
- niet steunkaarthouders betalen €12 en kunnen zich inschrijven vanaf 15 februari.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten