donderdag 21 januari 2016

Wat brengt ons de komende weken ?

Veel volk op de receptie
Marino Punk zorgde voor de muzikale noot

Tijdens de receptie werd ook de cheque van onze Kom Op Tegen Kanker-activiteit twv  € 600 overhandigd aan Het Zorghuis Oostende

De nieuwjaarsreceptie is voorbij, het échte werk kan beginnen !  En dat we onze jubilee ferm gaan vieren, dat staat vast.  Met enkele klinkende namen, veel muziek, veel theater, en enkele vaste waarden wordt het een bijzonder druk jaar : 40 jaar worden is immers niet niets, en wat zegt de volksmond ?  Inderdaad, ... het leven begint pas aan 40 !!
Rita Danneel (35 jaar werkgroepslid), Luc Bauwens (35 jaar werkgroepslid) en Marc Vanhooren (25 jaar werkgroepslid) werden eens extra in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet.

Het voorjaar lost alvast al een groot deel van de verwachtingen in, met namen als Boni King (vorig jaar nog op Pukkelpop en in de AB !), Antje De Boeck & Rony Verbiest mogen we onze eigen Wall of Fame serieus aanvullen.  Maar alles op z'n tijd ...

Wat brengt ons de komende weken ?  Op 29 januari begint The McSandforthe Whiskyclub zijn 6de jaar.  Wie nog wenst lid te worden van de whiskyclub, er zijn nog een drietal plaatsen vrij.  Interesse ?  Stuur dan snel een mailtje naar wijkcentrumkasteel@gmail.com.

Op 5 februari gaan we dan weer wijn degusteren met Wijnclub Au Chateau.  Voor beide activiteiten dien je lid te zijn.

We kijken ook uit naar 28 februari, waar we voor het eerst samenwerken met Zandrock Festival.  De Brugse band BEUK komt hun eerste cd voorstellen in ons kasteel.  Beuk brengt Nederlandstalige power-rock à la Triggerfinger, Motorhead .... met teksten die in de lijn liggen van Stijn Meuris en The Scene.  Speciaal voor ons brengen ze een akoestische set.

Met tientallen optredens reeds op hun palmares in binnen- en buitenland zijn ze zeker niet aan hun
proefstuk toe.  We zien ze dan ook héél graag komen !   Voor slechts € 7,00 kun je dit uniek optreden zeker meemaken !

Maar er komt nog veel meer : kijk alvast al eens naar de activiteitenkalender op deze blog, en dan zul je merken ... dat 2016 super druk wordt !!  Voor enkele activiteiten krijgen de steunkaarthouders de eerste kans om kaarten te kopen, en met zo'n klinkende namen kan de avond wel eens vlug uitverkocht zijn. Misschien dan toch maar een steunkaart aanschaffen ??  Alle info hiervoor op wijkcentrumkasteel@gmail.com.Geen opmerkingen:

Een reactie posten