zondag 11 september 2016

Het blijft heel druk in 't Kasteel !

De Belgische legende Roland Van Campenhout kwam gisteren het beste van zichzelf geven in onze bar van 't Kasteel.  Enkele fragmenten van dit optreden kun je terugvinden op onze Facebookpagina Facebook Wijkcentrum 't Kasteel.

En of het druk is .... vrijdag houdt Bierclub de 8ste Zonde een nieuwe degustatie, waarvoor je je trouwens nog altijd kunt inschrijven.  Alle info hiervoor Bierclub de 8ste Zonde of via johan.grunewalt@telenet.be.

Zaterdag 17 september krijgen we dan opnieuw het bezoek van Theater De Seine uit Lier.  Zij brachten eerder al 'Ik Noem Roger' en 'Beenhouwersblues'.  Dit keer komen ze met een eigen versie van het wereldberoemde stuk 'The Zoo Stories' van Edward Lee.  'Beckettiaans' theater over het onvermogen om te communiceren en over de kloof tussen de getormenteerde en eenzame randfiguur Jerry en de brave burgerman Peter. Ze ontmoeten elkaar op een bank in Central Park, New York, (het stadspark van Antwerpen in deze versie) na Jerry's bezoek aan de dierentuin. Jerry ziet in Peter een luisterend oor. Peter toont niet altijd evenveel interesse.

De deuren gaan open om 19u, het spel begint om 20u stipt.  Kaarten aan € 8,00 (steunkaarthouders) en € 10,00. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten