dinsdag 20 september 2016

Jongeren aan de macht !

Wie z'n hele leven al in Zandvoorde heeft gewoond, herinnert zich vast de vrijdagavond-instuiven in onze bar.  Terwijl de ene zich waagde aan zijn/haar eerste stappen als DJ, bleef de andere aan de bar wat hangen met vrienden, en keek een of ander verliefd koppeltje elkaar in de ogen (en daar zijn er toch véél ontstaan hoor !!).

Op 30 september zetten we de deuren open voor de jongeren ... en alléén maar de jongeren ! Ben je tussen 14 en 25 jaar, dan ben je van harte welkom ! Vanaf november doen we dit dan elke eerste vrijdag van de maand ! We geven het Wijkcentrum in handen van onze jeugd, dat zelf beslist welke muziek wordt gespeeld, zelf instaat voor de bar, etc … onder het mom van "oude krakers worden geweerd‟ ! Breng zelf je muziek mee, laat kleine broer en zus thuis, en maak vooral plezier met leeftijdsgenoten van binnen en buiten Zandvoorde.
Voor deze gelegenheid komt DJ Bart (Discobar In-Motion) jullie wat op gang trekken : wie verzoeknummers heeft kan dit gerust al op voorhand aanvragen via info@deejaybart.eu !

 Heb je interesse om hieraan mee te werken : aarzel dan niet om even met ons contact op te nemen.

 Uiteraard wordt aan iedereen jonger dan 16 jaar geen alcohol verkocht, en is permanent toezicht verzekerd.  Zo zijn 'de oudjes' ook op hun gemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten