zaterdag 29 oktober 2016

Weekje vakantie, gevolgd door een verlengd weekend ... wat moet een mens nog meer hebben !  Nog niets te doen ?!  Wij kunnen je daar misschien mee helpen !

Dinsdag aanstaande kun je in ons kasteel terecht voor een Boardgame (gezelschapsspellen)-namiddag/avond.  Vanaf 13u tot 's avonds laat kun je er terecht om er nieuwe games te ontdekken.  De mensen van 'Anime To Play' komen af om jou de nieuwste boardgames uit te leggen.
Hou je het liever bij een middagje Risk of Monopoly ... uiteraard kan dit ook !

De toegang is volledig gratis !! 

De jongeren zijn dan weer baas op 4 november.  Elke eerste vrijdagavond van de maand reserveerden we immers ons kasteel voor de jongereninstuiven.  Iedereen tussen 14 en een jaar of 24 is dan welkom voor een leuke avond met leeftijdsgenoten.  Gratis en voor niets ! Wie wil kan gerust zelfs een dansje placeren, of zelf de eerste DJ-stappen aanleren !  Er is toezicht aanwezig, dus de 'oudjes' hoeven écht niet te komen controleren !

Op 10 november om 20u komt Hannelore Denys, Professor in de Oncologie , een infoavond verzorgen over kanker.  De toegang is volkomen gratis, net omdat het zo belangrijk is.  Het aantal plaatsen is wel beperkt.  Reserveer misschien wel best al je plaatsje door te klikken op deze link infoavond !

De volgende morgen, 11 november, gaan de kinderen van het 5de en 6de leerjaar van Zano op pad voor het goede doel 11.11.11 !  Koop je ook stiftjes, kaartjes, chocolade aan hen ?
En naar jaarlijkse traditie is er de zaterdag van 11.11.11 (op 12 november voor alle duidelijkheid) ook opnieuw de mogelijkheid om, om 19u30,  mee aan tafel te schuiven voor het 11.11.11 3-gangenmenu !  Schrijf je nog snel in via email !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten