zaterdag 1 oktober 2016

Zandvoorde Kerremesse brengt Oostends talent !!

't Is were kerremesse in 't dorp ! Het is stilletjes aan traditie aan 't worden om ook in dat weekend jullie te verwennen met een optreden.

Monopole is een Oostendse band, dat het volgens ons wel ver kan schoppen.  Monopole is ontstaan in 2009 na een avondje stappen op Theater Aan Zee. Gitarist Glenn Dierendonck (Bones) en zangeres Ines Defurne (49 Beeroes, Revenge 88 ... ) kwamen samen om enkele basic idee├źn uit te werken wat kort nadien reeds een handvol songs tot stand bracht. Bassist David Colameo (Cocktail Dress, Mystere, Moonstruck Industries) en Drummer JP (Bones) sloten zich als eerste aan. JP (R.I.P) werd in juni 2010 vervangen door drummer Sander Taelman en even later sloot keyboardspeler Tom Compernolle (Mystere, Seagull) zich aan en was de band compleet.

Monopole kan men beschrijven als een mengeling van diverse muziekgenres (Pop/Rock/Indie) dat een eigen catchy stijl en sound doet ontstaan.
Overtuig jezelf en luister alvast naar deze 2 nummers : Venus and Jupiter of The Abyss !

Je krijgt een plaatsje in ons kasteel voor € 10, steunkaarthouders betalen slechts € 8,00.
Optreden begint om 20u45, maar de deuren zijn open vanaf 19u30.  Better be quick ... or too late, want vol is vol !!

Intussen kun je ook al je kaarten bestellen voor de optredens van Dirk Blanchart (22 oktober) en voor Kaffee Komiek (28 oktober).  Heb je trouwens al het optreden van The Bradley Bunch (Ierse Folk) aangeduid in je agenda ?   De volledige agenda zie je trouwens hier rechts staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten