zaterdag 11 maart 2017

Zondag 2 en 9 april : De Ronde en Parijs-Roubaix op groot scherm !

Weinig sportevenementen als deze 2 klassiekers houden Vlaanderen zo in de ban. Statestieken wijzen uit dat deze 2 zondagen het minst voor verkeersproblemen zorgen. Ook niet moeilijk. De helft van Vlaanderen zit dan immers voor z’n tv gekluisterd ! Slaagt Tommeke Tommeke Tommeke er in om z’n 5de kasseienklassieker te winnen, en zo enig recordhouder te worden ?
2 en 9 april kun je ongetwijfeld soortgelijke taferelen zien op groot scherm bij ons in 't Kasteel !

Maar je hoeft het niet alleen in je zetel mee te maken ! Net omdat de koers een sociaal gebeuren is, en ook moét zijn, brengen we deze 2 dagen iedereen samen in ons Kasteel. Volg de koers samen met ons op een reuzenscherm, ook van de live-commentaren hoef je niets te missen : we zetten het geluid luid genoeg …. Kwestie van de spanning ook voldoende op te drijven ! En intussen kun je genieten van een goeie pint, en een knabbel hier en daar ….. net zoals in je living, maar dan met vrienden erbij ! We koppelen er zelfs nog een pronostiek aan vast ! Leuk toch ?!

We starten om 13u, zodat je niéts hoeft te missen ! Breng je vrienden en familie mee, iedereen komt er gratis en voor niets in !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten