Zoveel te doen .... er is nog zoveel te doen !

Volgende week zondag krijgen we Greet Verschatse over de vloer.  Zij komt een lezing geven over prosititutie tijdens Wereldoorlog I.  Voor de een was dit het even ontsnappen van de gruwel in de loopgraven, voor de ander was dat een extra bron van inkomsten in heel onzekere tijden.  Begin lezing is om 10u30 (stipt).  Entree : € 5,00 (€ 3,00 voor steunkaarthouders).

Saddle For Sale, een Oostendse band, komt dan weer het Muziekkaffee van 29 september invullen.  Kom deze jonge gasten, die even terugvliegen naar de jaren van ene Hank Williams, even terug naar country en blues.  Je maakt het allemaal mee voor slechts € 7,00 (steunkaarthouders betalen slechts € 5,00).  Deuren open vanaf 19u30.

Het weekend erop, Zandvoordekerremesse, met op vrijdag onze Jongereninstuif, en op zaterdag opnieuw een Muziekkaffee.  De in Nederland vertoevende Ierse singer-songwriter, Martin Hutchinson, komt er zijn gitaarskills tonen, omarmd met een warme stem.  Ierse muziek, blues, ... in een intiem kader ... Dit wordt top !! Beloofd !!  Je komt er in voor € 7,00 (steunkaarthouders € 5,00).  Deuren open vanaf 19u30, aanvang optreden om 20u45.

Reserveren voor Kaffee Komiek is helaas niet meer mogelijk !  Op vrijdag de 13de komt Han Solo naar ons intussen uitverkocht Wijkcentrum om onze lachspieren te bewerken, bijgestaan door Kenneth Vermeulen.  Kaarten kosten slechts € 9.00 (steunkaarthouders krijgen zoals gewoonlijk € 2,00 korting).  Wat je wel nog kunt doen, is een plaatsje aanvragen.  Mocht er alsnog een plaats vrijkomen, dan word je nog snel gecontacteerd !

Op 18 oktober is er een nieuwe Leesgroep.  Leesgroep komt een drietal keer per jaar samen en bespreekt er een vooraf gelezen boek, onder deskundige leiding van Isabelle Paulus.  Het boek dit keer is 'De vijand van mijn vader' van Almudena Grandes.

Over de tentoonstelling van ons Schilderscollectief tijdens Buren Bij Kunstenaars van 21 en 22 oktober, vernemen jullie later nog meer, maar zoals gebruikelijk zal ook dat weekend de inkom volledig gratis zijn.

 
Het laatste weekend van oktober staat in het teken van de Ierse Folk.  We staken onze Ierse Folkinstuif in een nieuw kleedje !  We boekten voor dit jaar 'Op 't Goevallend Oeit', een schitterende band uit het verre Vilvoorde, dat garant staat voor echte Ierse traditionals, maar dat zeker rekening houdt met het fun-, party- en humoraspect !  Een ongelofelijke topper !! Zie maar via

Je maakt het optreden bij vanaf € 9,00 (steunkaarthouders € 7,00). 
Wat is er nieuw ?  Voor wie dit wil kan men om 18u30u genieten van een echt Iers menu vooraf.  Voor de luttele prijs van € 22,00 (€ 20 voor steunkaarthouders) krijgt men een echte
                                                  Irish Stew met Guiness
                                              Irish Cake met Irish Coffee
                                   en uiteraard is het optreden ook inbegrepen !
De plaatsen zijn uiteraard wel beperkt, dus snel inschrijven in de boodschap !!  DE MAALTIJD IS INTUSSEN UITVERKOCHT !

Reacties

ONZE KOMENDE ACTIVITEITEN

  • elke dinsdagavond : schilderscollectief-19u
  • 19 apr - Wijnclub Au Château - 20u
  • 20+21apr - Tentoonstelling Schilderscollectief - 10-12u en 14-18u
  • 27 apr- Muziekkaffee Moby Dickhead-20u45
  • 5 mei - Boardgames met Anime To Play -13u
  • 11 mei - The Blues Is Alright live in concert - 20u45
  • 19 mei - Bierbecue Bierclub De 8ste Zonde - 11u
  • 5 juni - jamsession - 20u
  • 21 juni - Summer Vibes - 19u
  • 14 sept - Muziekkaffee met The Hoiz (acoustic)-20u45
  • 20 sept - politiek debat - 19u
  • 4 okt - Kaffee Komiek met Hans Cools+Stijn Vandermeeren try-outs - 20u45n
  • 6 okt - Boardgames met Anime To Play -13u
  • 13 okt - verkiezingscafé
  • 15 dec - Boardgames met Anime To Play -13u