woensdag 1 november 2017

November

Zondag 5 november komen de mensen van Anime To Play met een resem Risk-games naar ons Kasteel.  Kom vanaf 13u tot .... naar ons kasteel, en leer er het wereldbekende strategiespel spelen op tal van verschillende manieren.  Uiteraard zijn er ook nog een pak andere spellen die men kan spelen.  Toegang is volkomen gratis. 
 
Op 11 november is het weer 11.11.11-tijd.  's Morgens komen de kinderen van Zano aan de deuren aanbellen om ook jouw steun te vragen voor deze actie, en 's avonds om 19u30 worden de mensen verwacht voor onze 11.11.11-maaltijd.  Onze 11.11.11-kok Jan Wydooghe tovert opnieuw een gastronomisch menu tevoorschijn, om je vingers van af te likken. Kostprijs voor de maaltijd bedraagt € 25, vooraf inschrijven wel verplicht via wijkcentrumkasteel@gmail.com). 
 

Alain Remue komt op donderdag 16 november om 20u een uiteenzetting geven aan de hand van dossiers uit het verleden hoe een onderzoek verloopt naar een vermist persoon.  Alain Remue is reeds meer dan 20 jaar het hoofd van de Cel Vermiste Personen.  Deze avond is bijna uitverkocht, vooraf inschrijven is zeker nodig via deze blog of via wijkcentrumkasteel@gmail.com. Kostprijs € 5,00 (steunkaarthouders betalen slechts € 3,00).  DEZE DATUM WERD HELAAS GEANNULEERD ! WE ZOEKEN MOMENTEEL NAAR EEN NIEUWE PASSENDE DATUM, ONZE EXCUSES AUB !
 
Op zaterdag 18 november om 20u bundelen 6 mantelzorgers en 2 theatermakers gedachten, gevoelens en ervaringen over samenwerken in de zorg.  Het stuk vertelt het verhaal van André, mantelzorger voor z'n vrouw Brigitte.  Voor André is het allemaal een beetje te veel.  Op zijn vraag naar hulp wordt hij overspoeld door een pak uitvluchten van mensen die vertellen waarom ze eventjes niet kunnen helpen, maar wel met raad klaarstaan.  Gelukkig zijn er wel enkele vertrouwelingen die ervoor zorgen dat André wel eens een dagje kan gaan vissen.
De bedoeling van dit stuk is om mantelzorg bespreekbaar te maken.  Leer nadenken over de verschillende rollen die men kan spelen in de zorg.  Het theaterstuk duurt slechts een 30-tal minuten, en daarna is er de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten