zondag 10 december 2017

Steunkaart 2018

De intussen uitverkochte infoavond met Alain Remue van de Cel Vermiste Personen, op 21 december as.  sluit een alweer rijk gevuld jaarprogramma af.  Een jaarprogramma waarin we zowat elke soort activiteit hebben aangeboden : van sport naar poëzie, van muziek over informatie, van humor naar informatie, van geschiedenis over toekomstmuziek.  Dit typeert ons, ... dat is ons DNA.

We zijn dan ook blij dat deze manier van aanpakken zich weerspiegelt in het blijvend aantal steunkaarthouders én sponsors.  En ook al blijft ons doelpubliek de enige echte Zandvoordenaar, we zijn heel blij dat ook meer en meer mensen van buiten onze wijk de weg naar ons Kasteel vinden.  Zonder de steunkaarthouders en sponsors, zou het voor ons haast onmogelijk blijven om dit tempo aan te houden, en om jullie dergelijk rijk programma aan te bieden.  Per slot van rekening doen we dit met mensen die zich voor 100% volledig gratis en voor niets, belangloos inzetten voor de vereniging.

Ook voor 2018 hopen we dat we deze trend zullen kunnen verder zetten, en dat we jou ook terug als steunkaarthouder zullen mogen verwelkomen.  Deze steunkaart geeft jou tal van voordelen, want los van de korting die men sowieso geniet op elke betalende activiteit krijgt, gebeurt het ook dat voor bepaalde activiteiten onze trouwe steunkaarthouder/sponsor absolute voorrang krijgt bij de inschrijving.  En uiteraard worden zij persoonlijk uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie, traditiegetrouw ook telkens op de 3de zondag van januari.

Wens je ons te steunen, dan kan dat op volgende manier :
- individuele steunkaart à € 15,00, of een gezinssteunkaart à € 30,00.  Stort het bedrag op rekeningnummer BE11 8538 6181 7548 op naam van Wijkcentrum 't Kasteel, met vermelding van STK18+ naam.
Wenst uw bedrijf ons te sponsoren, neem dan vrijblijvend contact op via wijkcentrumkasteel@gmail.com, en informeer naar de verschillende sponsormogelijkheden !

Alvast bedankt !!

We wensen jullie intussen fijne feestdagen en een schitterend en vooral gezond 2018 toe !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten